De overtreffende trap van pummelige meubelseks

  
   Stel u voor, bijna reiken aan de veertig en Clement Peerens Explosition nooit in levende lijve hebben ervaren. 
Dat is even rampzalig als vóór de menopauze nog niet op een eetkamertafel seksueel te hebben gestunt. Ge weet niet wat ge mist! Maar daarvoor is uw zapnimf in het leven geroepen. Om het u van naaldje tot draadje uit te leggen. Hoewel, willen we niet met de waarheid jongleren… prrrf, het tweede voorbeeld wordt fel overroepen. Om te beginnen kiest u best een minnaar uit wiens piemel een hoger level haalt als het tafelblad. Hoeveel mannen kent u, groter dan één meter negentig? En dan nog, een reus met korte beentjes schiet ook tekort. Ik moest het doen met minder. Plus het keukentrapje. Het nare aan keukentrapjes is, dat je die nooit in beeld krijgt van zinnenprikkelende geladen filmprenten, de voorbeelden van passie, vlotheid en vanzelfsprekendheid bij uitstek. Wij weten ondertussen waarom. Te hoog. Het kinderopstapje van de wc : te laag, te smal. Twee delen van de dikke Vandale : te lachwekkend. Taal in beweging, niet handig op een gladde vloer. (Hoort uw uitprobeerspecimen tot het kleinere soort, stop ermee en verkas naar de salontafel! Of zet hèm op de tafel en wissel van positie.) Het natuurlijke concept, op de tippen van zijn tenen, veroorzaakt kuitkrampen. Dat merkt u meteen als u, als liggend tafelornament, een snok te verduren krijgt, waardoor de tafelrand plots onzalig scherp uw zachte billen tekent. Buiklig is ook niet aan te raden. Dat is zoooo ‘In de Gloria’. Met andere woorden : belachelijk en u weet met uw benen geen blijf. Onthou ook, het aanrecht in de keuken is nog een graadje moeilijker, tenzij u een Herr Seele te strikken hebt, maar in dat geval moet u misschien overwegen of een seksloze maand inlassen niet de voorkeur geniet.
   
Vergeet het voorgaande. Clement Peerens niet bezichtigen, staat eenzaam aan de top qua vergelijkingen. Daar moet je je dus wel aan wagen. Die gelegenheid deed zich vorig weekend voor. Gratis en voor niks. Mijn gulheid is breed, we nodigden in diezelfde fijne eigenschap Laleña en Karel mee uit. Die hebben namelijk een gps. Wisten wij veel welk weiland op Linkeroever voor dat festival gebruikt zou worden. Het stikt daar van de weien. Hondenkakweien voornamelijk. Als de elektriciteitsvoorziening naar de gps niet geweigerd had, dan zouden we de juiste grasveld zeker en vast meteen gevonden hebben. Dat staat onomstotelijk vast. Maar drie keer de weg vragen heeft natuurlijk ook wel zijn charmes. Vooral als ze Kazachs praten.
   
De Clement had speciaal op ons gewacht. Laleña is een dulle griet die geen genoegen neemt met een mindere gluurplek. Recht voor het podium onder een zeildak, daar eindigde onze wurmtactiek. Even vreesde ik tevens voor het einde van zapmoose toen het ouwe wijven begon te regenen. Alle andere opgedaagden vonden ook dat ze recht hadden op een droge staanplaats. Hun handelingen weekten de volgende gedachten bij me los : 
“Als ik nu mijn voeten van de grond optrek, wedden dat ik blijf hangen?”
“Meiske, als die paardenstaart van jou nog één keer mijn neusgaten teistert, bijt ik er een stuk uit!”
“Mag ik u een betere kwaliteit van deodorant aanbevelen? Deze heeft duidelijk geen 24 uren werking.”
Nadat Laleña de harige worst rigide terug naar achteren had verwezen, nam een gigant prompt haar plaats in. Zo’n kolos die de maatstaf der erotische eettafels moeiteloos zou halen. Ware het niet dat met zo’n geelblauw geblokt houthakkershemd de preselecties niet eens tot de mogelijkheden behoren. Mijn oogjes konden nog net boven zijn schouder het sensationele podiumgebeuren ontwaren. Moose smaakte hetzelfde genoegen achter de reus zijn andere schouder. Laleña stond gevaarlijker opgesteld. Goliath durfde in zijn geestdrift zijn elleboog rakelings langs haar neusbrug scheren.
  
  
   
Voor deze oudere jongeren zijn zulke onveilige streken zeer aangrijpend, maar de rifjes, de bindteksten van een geniale Clement en de massakaraoke waarop het uitdraaide, liet iedere persing van de menigte achter zich als was het een akkefiet. Whole lotta Rosie van AC/DC op de MANDOLINE( !) pik ik er uit als hoogtepunt van de avond. Tesamen met het heelhuids weggeraken van het terrein.
   
Al kon dat café naderhand in Antwerpen centrum ook tellen als indrukwekkend…
   
   (foto’s van Leen) 
  
… zitcomfort.
   
Ach, als je bijna veertig bent en Dave de Peuter, Aertbeliën Silvain en Clement Peerens net achter de kiezen hebt, kan je alles aan.
Zelfs pummelige meubelseks.
  
Advertentie

25 Reacties to “De overtreffende trap van pummelige meubelseks”

 1. Karel Says:

  Kom, kom, niet overdrijven hé. We zegden: “wij hebben een GPS”, heb je ons soms horen zeggen “we hebben een GPS die werkt”.

 2. The Clumsy Chef Says:

  Ik heb Clement en de zijnen een dagje eerder gezien en ik ga ervan uit dat de man z’n versie van A Whole Lotta Rosie nog steeds op een mandoline en niet op een banjo speelde. En ik kan het weten, ik speel namelijk zelf op die dingen. Banjo’s en mandoline’s that is. Uit respect voor mijn kl*ten hou ik me vrij ver weg van tafelseks…

 3. Patrick Says:

  Dedju en ik had ook naar linkerwoefer willen gaan voor de Clement. Maar zo alleen als boer durfde ik niet.

 4. zapnimf Says:

  @Karel : Als je het zo wil stellen…

  @TCC : Heb jij daar eens geen overschot van gelijk zeg. Vanaf nu ben jij de instrumentenredacteur van deze blog.
  Ik ga dat gelijk eens rechtzetten sè. En ik vroeg nog rond : was dat een banjo? Maar iedereen liep daar te scanderen, te zingen en te joelen :
  ” geise lelijk foorwijf, trezebees
  oue verstand zit in ou beautycase
  en loopt zo nie te stoefen mee ou figuur
  gij hebt het sex-appeal van ne pot confituur
  en mentaal zijde gij ne blinde muur.”

  @Patrick : Hadden ze dat evenement nu maar Linkerboefer genoemd.

 5. micheleeuw Says:

  Wij hebben ze gezien op Humo’s PopPoll, enkele jaren geleden. Schitterend ! Heb ik het goed dat Bart Peeters er nu niet meer bij is ?

 6. tulp (D.) Says:

  Ik heb een stuk van mijn keukentafelpoten laten zagen, en zo’n – let op, Clumsy dinges – halfrond inhammeke……..

 7. Blah Says:

  Goh, ik ben de 40 voorbij en heb de Clement nog niet live gezien. De sex op keukentafels, eettafels, salontafels integendeel… gnah…
  ‘k Heb wél een CD van CPeX, maar live moeten ze gewoon té machtig zijn. Verdoeme toch, waarom komen die eens niet naar mijn buurt ofzo?

 8. gewebkijk Says:

  ik heb een hydrolies in hoogte verstelbaar buro… 😉

 9. zeezicht Says:

  Ik ben de veertig voorbij en kèn de Clement zelfs niet!

  Maar voor die tafelseks, nadat je alles uitgeprobeerd had van trapjes en wat jij daar allemaal opnoemt, hadden jullie toen nog zin?
  Of bestrijkt het verhaal meerdere keren?

 10. The Clumsy Chef Says:

  uw banjo- en/of mandolinespelende lezers danken u 😉

 11. omamoetje Says:

  profiteer er nu maar goed van, meisje, van alles ! Eens oma droppen uw kinderen hun koters bij u en gaan zelf naar Clement Peerens en tegen dat die kleintjes in bed zitten zijt ge te moe en te stram voor de keukentafel.

 12. Duvel Says:

  Ga ze noar een oeptrede van Clement Peerens, Sta doar den dikke Lu vur heur neus . Herkejnt zaai diej nie !
  Mè wa zedde dan bezig?

 13. annava Says:

  Ik zit safe, ik ben al naar Clement Peeters geweest en die tafelseks is ook al gepasseerd. Ik kan zonder schaamte naar mijn menopauze gaan (wel liefst pas over een jaar of 20)

 14. Menck Says:

  Peerens: morgen zelfs bij Humo voor slechts 6,90 euri extra. Gaat dat kopen!
  O ja: ik ben een meter negentig. De door jou gestelde positie haal ik op kousenvoeten.

 15. chelone Says:

  Net vandaag een interview met hem gehoord op StuBru. Om te gieren! Lijkt zijn gewestelijk accent niet wonderbaarlijk goed op dat van Robbe De Hert?

  A propos; al een kloostertafel geprobeerd?

 16. lalena Says:

  ik heb dat interview ook gehoord, Chelone, ik zat op het topje van m’n stoel want dikke fan, maar ik was nogal teleurgesteld; Hugo Mathijsen kreeg de Clement niet te pakken, hij was redelijk bedeesd, gaf voorspelbare antwoorden zelfs
  een dikke boon toch voor Stubru die als enige Isaac Hayes durft te herdenken met :
  ‘Suck on my chocolate salted balls.
  Put em in your mouth, and suck em!
  Suck on my chocolate salted balls,
  there packed full of goodness, high on fiber.
  Suck on my balls.’
  ipv ‘Shaft’

  zapnimf: is 184 cm niet genoeg?

 17. madameblogt Says:

  Overroepen die keukentafel. Te hard. Er zijn betere plaatsen. Zeg dat van het Groenewoud het gezegd heeft. 🙂

 18. Hill Says:

  @ Micheleeuw
  Swa De Bock speelt inderdaad niet meer mee Hij zit in den bak in Thailand. Zijn vriendin had hem gevraagd of ze geen kinderen wou nemen, maar hij had het verkeerd begrepen. Hijzelf beweert dat hij door orange reed.
  Maar ze hebben in Dave De Peuter een waardige opvolger gevonden. Dave is de enige mens die een rekenmachien nodig heeft om zijn kloten te tellen. En dat is niet omdat hij er zoveel heeft. Speelde vroeger nog bij Warfare with Satan en in The Untamed Peamels

  @Lalena
  Mwa, ik weet niet, Shaft was toch ook behoorlijk dubbelzinnig, niet:
  Who’s a black private dick?
  Who’s a sexmachine to all the chicks?

 19. veerle Says:

  Verhuizen naar de salontafel? Veel te gevaarlijk! Zeker als het er een met een glazen blad is. Ik kan ervan meespreken. Dat eindigde toen bij de Spoed.

 20. Margo Says:

  Ik vind die rode zetel wel de max.

 21. zapnimf Says:

  @Micheleeuw : The beast from hell heeft zijn plaats ingenomen, Dave De Peuter. Hill kan er u alles over vertellen.

  @Tulp : Waarom moet ik altijd aan dat inhammeke zitten als we koffie drinken? Kom niet meer klagen dat ik te dikwijls mijn tas laat vallen hè.

  @Blah : Het opzet van concerten, Blah, is meestal dat gij tot hen komt.

  @Gewebkijk : Tof! Zo’n scheef? Om zo ploef vanaf te schuiven op onaangename wijze?

  @Zeezicht : Dat is eigenlijk een goei vraag van u.
  Clement Peerens Explosition is een gelegenheidsgroepke dat al de clichés van de Rock ’n Roll in de maling neemt.

  @Omamoetje : Hahahhahahaa. Dankuwel voor deze wijze raad.

  @Duvel : Kem em pertang wel geroke. Als em zene aarm opief.

  @Annava : Zie te avontuurlijk leven is ook niet alles. Heb je alles al gehad en dan is het wachten op… ja, op wat eigenlijk?

  @Menck : Waarom wist ik dat weeral op voorhand dat gij hier over uw lengte zou beginnen? Ok, we vinden met zijn allen dat uw madame Menck een gelukzak is.

  @Chelone : Op Robbe de Hert en die zoveel duizend anderen die in Aantwaarpe geboren zijn.
  Stond die kloostertafel in het klooster zelf? Gij durver!

  @Laleña : Neen… een meter negentig heb ik gezegd.
  Op het nieuws werd er anders ook een stukje aan Hayes gewijd. Met een glimp van bijbehorende melodie.

  MADAMEBLOGT!!! Zeg dat het niet waar is! Heb jij nog met Raymond Van Het Groenewoud…?

  @Veerle : Als dat geen eigengeschreven stukje verdient op uw webstek, weet ik er niks meer van.

  @Margo : De enige slimme van de hoop, wil liever op de zachte (ok kapotte, maar soit) zetel ipv op de tafel.

 22. veerle Says:

  Helaas, zapnimf, mijn ouders lezen mee…

 23. dana Says:

  liever de tafel dan den auto

 24. Hertog Jan Says:

  Edoch, waarom toch gebruik makende van een tafel de edele vrouwe niet maaltijdsgewijze serveren ? Neerknielende voor hare schoonheid de ideale houding om met smaak hare heerlijkheden te savoureren. En met een borstdoekje over het maliënkolder ook geen gevaar voor roestplekken achteraf 😉

 25. Hertog Jan Says:

  Verschoning aan de ouders van Veerle betreffende voorgaande posting; de Hertog heeft net de degustatie ener pas geleverde partij voortreffelijke wijnen achter de kiezen en vertoont enige onwelvoeglijke tekenen van (verbale) ontremming.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: