O maar, ik wil wel korting als ik uit ga.

zapnimf1kleinlichtroze-op-paars    Ergens vorige week plofte een mail in mijn bus.
Iemand nodigde zichzelf uit om bij mij een gastartikel te komen schrijven.

Ongeveer zo.

Geachte webmaster van zapnimf.wordpress.com,

Ik mail u namens de website Uitmetkorting.be en ik vroeg mij af wat de mogelijkheden zijn tot het plaatsen van een gastartikel op uw website; zapnimf.wordpress.com.

Ik kijk uit naar uw reactie!

Hartelijke groeten,

En ik zei terug : “Gij wilt gratis reclame? Steekteminuwgat!”
Maar dan beleefd.

Enkele maanden geleden kreeg ik ook al een aanbod van iemand anders die vond dat ze bij mij een forum moest krijgen voor het aanprijzen van weetikveel.
Toen ik anderhalf jaar geleden bij iemand anders las dat er ineens iets van alcoholische drank aan de achterdeur stond, viel ik als een naïef trutje uit de lucht : “Waarom word ik niet overgoten door lekkere drankjes?” schreef ik in het reactieluik. Mijn woorden waren nog niet koud of er bonkte al een gladde jongmens op mijn mijn virtuele deur van mijn postadres. Of ik geïnteresseerd was om allerlei produkten uit te proberen en er dan iets over te schrijven op mijn blog? Huh?
Ik dacht er twee dagen over na en droomde dat ik moest schrijven over over over… dingen die ik in het dagelijkse leven nauwelijks gebruik en wat voor een saai stuk dat zou opleveren, gezien ik teer op de kleine (herkenbare) mislukkingen des leven. Wat kan er mislopen met een dagcrème op je teut? In het beste geval een hallucinante uitslag? Fijn! De belevenissen van een vliegenmepper? How to use deze ketchup? Creatief met talkpoeder?

Plots merkte ik op andere blogs wel op dat er aan productplacement werd gedaan. En veel. Wat me daarvoor niet zo meteen opviel. Wild werd ik er niet van. Behalve dan die keer dat er een reis naar Oostenrijk werd uitgedeeld. Wild van jaloersheid. Ik reis niet graag, maar dat vond ik toch een schone cadeau.

Natuurlijk weet ik nu nog niks.
– Hoe zou zo’n gastartikel eruit zien?
– Schuift dat wat? Frullen uittesten en er dan over gaan stoefen? (Ik hou meer van consuminderen, maar ik ben toch nieuwsgierig.)
– Waarom doen jullie het wel of niet?
– Krijg jij ook zo van die recruterende mails? Vinden jullie het ook lastig om ‘neen’ te antwoorden? (Ik ben van nature een ja-knikker)

Hoe denk jij hierover?

Advertentie

85 Reacties to “O maar, ik wil wel korting als ik uit ga.”

 1. De Fruitberg Says:

  Geen product placement bij mij, ook geen voorstellen, ‘k zou er ook niet aanbeginnen.

 2. breeg Says:

  Heb al wat voorstellen gehad, maar absoluut geen product placement op mijnen blog… Dat zou niet passen bij de rest van de postjes en voor mezelf voelen alsof ik mijn blogje verkracht. Doe ik dus niet want daar is het me te dierbaar voor 😉

 3. Stef Den Flater Says:

  Ik ben van nature ook een ja-knikker maar zou toch niet rap ja zeggen tegen dit soort voorstellen. Ik kan echter geen nee zeggen want ik krijg dat soort voorstellen nooit. Nu zou dat met mijn huidige blog toch niet echt mogelijk zijn maar ook bij mijn vorige blogs kreeg ik nooit die vraag. Je kan het als een eer beschouwen dat men je vraagt – dan heeft het toch iets positief.

 4. Petra Says:

  In principe niet, maar zo heel standvastig ben ik niet. De voorstellen tot nu toe maken het het makkelijk om de rug recht te houden, maar een reis naar Oostenrijk? Nou ja, Oostenrijk is wel heel tuttig en proper. Toch maar niet?

 5. Eilish Says:

  Ik kan heel goed begrijpen dat bedrijven op deze manier reclame willen maken. Voor hen een goedkope manier om veel mensen te bereiken op een korte termijn.
  Ik vrees dat je nu het slachtoffer bent van je eigen succes, aan kleine (blog)garnalen zullen ze dat niet vragen !

 6. Suzette Says:

  Ja, ik krijg ook allerlei van die vragen/aanbiedingen. En soms is het wel moeilijk om nee te zeggen, want het is best verleidelijk om leuke of lekkere spulletjes (of geld) te krijgen en er dan wat over te zeggen. Maar ik heb er voor mezelf maar gewoon een principe-ding van gemaakt: mijn blog is reclamevrij. Hoef ik ook niet meer over elk individueel aanbod na te denken.
  Dat hele internet is al overgenomen door bedrijven die geld willen verdienen, maar mooi niet via mijn blog. Zo!
  (Het meest lachwekkend vind ik daarbij wel de verkooptruc: ‘help mensen/het milieu/de dieren door dit product te kopen’.
  Haha, tuurlijk.)
  Maarja, aan de andere kant: ik draai dus mooi wel vet verlies op m’n blog…da’s dan een klein nadeel 😦

  • zapnimf Says:

   Verlies? Deze van wordpress is gratis. Je bedoelt dat je je domeinnaam hebt gekocht? Of zie ik dat helemaal verkeerd?

   • Suzette Says:

    Ja, maar ik heb WordPress op een server geinstalleerd waar ik voor moet betalen (hoe meer bezoekers, hoe duurder), maar dan kan ik wel alles aanpassen aan m’n installatie en dat kan bij de gratis versie niet. En mijn .nu domeinnaam kost ook nog wat.
    Alles bij elkaar is het zo’n 150 euro per jaar…maar dat heb ik er graag voor over hoor. 🙂 En ik krijg ook vaak opdrachten via m’n blog, dus dan verdient het zich op die manier wel terug.

 7. bart Says:

  ik heb de ‘uitmetkorting’ mail ook gekregen, en vriendelijk bedankt wegens geen r**t met mijn blog te maken. Een ander verzoek zit er wel aan te komen, maar dat is er dan weer eentje dat nauw aansluit met het onderwerp waar ik mij doorgaans aan waag en dus relevant is voor mijzelf en voor wie komt lezen. Zoals je zegt: het moet passen.
  Sowieso zal er ook duidelijk te lezen zijn dat het een ‘gesponsord’ bericht is, en zolang dat het geval is zie ik er geen graten in.

  • zapnimf Says:

   Jij bent helderziend! Jij weet nu al wat eraan gaat komen.
   Is dat dan : je krijgt het produkt? Of : Je mag het produkt een tijdje lenen? Of : je krijgt een leuk bedragje omdat je zoveel moeite doet voor ons?

   Stel dat ik iets mag krijgen/lenen dan moet ik er al rare dingen mee uithalen en hopen dat er wat mee gebeurt, want anders is het toch maar van : hier een ding en het doet dat. Tof tof?! *Geeuw geeuw*

 8. Vee Says:

  Doe dan reclam om tkwartier, gelijk den teevee
  Dan zap ik efkes naarnen anderen blog

  • zapnimf Says:

   Ok : Uw zapnimf is fantastisch, als je er op drukt, komt er wind uit. Als je even de andere kant uit kijkt, gebeurt er wel iets dat niet de bedoeling is. Niettemin, af en toe mag je ze hard uitlachen. Ze kan daartegen. Koop ze. Hmm? Bemin ze.

 9. Marjelle Says:

  Ik zou er ook niet aan beginnen, het zou een beetje vreemd staan tussen allerlei persoonlijke blogs en ik heb sowieso geen zin om dingen aan te prijzen in het wildeweg. Als ik zelf voor iets warmloop, dan wil ik er best een beetje reclame voor maken door een linkje neer te zetten, etc. Dat doe ik ook regelmatig, maar dan geheel vrijwillig en onbetaald. 😉

 10. Katrien Says:

  Moeha! Eén keer heb ik een canvas laten maken omdat ik dat mocht testen in ruil voor een korte review.
  Dat aanbod had ik aangenomen omdat het mij gewoon interesseerde.
  De rest kan zwaar den boom in!
  Ik doe mijn eigen goesting en niet voor de schoon ogen van een ander. Oh nee, ik ben daar te eigenzinnig voor. Ik word al wild van het gedacht alleen al dat ze vinden dat er toch hier een punt of een komma teveel staat of dat dit of ‘tgeen niet goed geformuleerd is. Nee merci!

 11. lies Says:

  Ik ga daar ook niet op in – maar een reis naar Oostenrijk heb ik natuurlijk nog niet aangeboden gekregen (ik vrees dat dat me wel overstag zou kunnen laten gaan….) Net als Marjelle hierboven link ik wel regelmatig door.

 12. Menck Says:

  Mij werd door diverse dierenrechtenorganisaties gevraagd om zo af en toe het konijn eens te promoten.
  En dan nu serieus: nog nooit eerder een reclamevoorstel ontvangen. Maar ze mogen altijd eens proberen; ik ben een ongelooflijke bloghoer.

 13. ysabje Says:

  ik wil geen gastbloggers en geen reclamebanners op mijn blog. wat ik wel wil is dingen uitproberen zolang ik er mijn eerlijk gedacht over mag zeggen. die reis naar oostenrijk, dat was dus ne misser want ze vonden dat ik ‘niet positief genoeg was geweest’. Dan haak ik dus af he. dan mogen ze hun reis in hun gat steken. een blog dat is persoonlijk en dus mag ik mijn persoonlijk gedacht zeggen of het hoeft niet. maar onder die conditie wil ik wel af en toe iets uitproberen. Maar dan wel iets waar ik goesting in heb: ik heb koffie gedaan, hotwheels, oostenrijk dus, een handige buggy en nog wat van die dingen. ik zou er ook over schrijven moest ik het niet cadeau gekregen hebben.
  maar ik denk er wel altijd over na voor ik toehap. en ik weiger minstens evenveel dan dat ik toehap.
  en ik wil het ook maar af en toe doen. zo vind ik het goed. en ik denk dat mijn lezers zich er niet te erg aan ergeren. ik probeer er altijd nog iets leuks mee te doen…

  • Oon Says:

   Ik kan me aansluiten bij ysabje. Ik weiger meer dan ik aanvaard. Wat erop komt zijn dingen die aansluiten bij de blog en bedrijfjes (meestal kleinere webshops) bij wie ik eerder ook al klant was.
   Het blijft een moeilijke, vind ik.

  • zapnimf Says:

   @Ysabje en Oon : je krijgt die dingen (een buggy?) dus daadwerkelijk.
   (Ik heb een nieuwe fiets nodig! Als ik er niet mee val, stoef ik erover!)
   Zie, ze verwachten dus echt wel dat je ze de hemel in prijst. Allez… ‘niet positief genoeg’, pffff.

   • ysabje Says:

    Ten eerste denk ik dat het ervan af hangt wie je contacteert: ik krijg soms vragen van een bureau die dat regelen voor een aantal klanten. Die werken duidelijk en correct. Ze vragen altijd eerst of ik interesse heb en dan vraag ik wat de verwachtingen zijn.
    De farce met oostenrijk, dat heb ik maar een keer meegemaakt. Voor de rest heb ik er nog geen problemen mee gehad. Ik weet wel dat je een eerlijk en overwogen mening moet/mag geven. Niet alleen afbreken, ook positieve dingen zeggen. Ik denk dat zij die ervaring hebben met die vorm van reclame maken heel goed weten dat het niet geloofwaardig is als ze volledig de hemel worden ingeprezen. Het geheim van reclame via bloggen is dat het hetzelfde effect heeft als mond-aan-mond reclame. Alleen met een groter bereik. en mond-aan-mond is nooit alleen maar positief.
    En de meeste dingen heb ik gekregen. Of maal twee. Eentje voor mezelf en eentje om weg te geven (dat geeft extra veel views hoor…)
    Maar die buggy kreeg ik niet. Die mocht ik drie maanden gebruiken en dan moest ik ‘m doorgeven aan een andere blogger. Kwam wel keigoed uit qua timing, maar ik heb ‘m nog heel lang gemist…
    En ik heb dat ook ooit met een handtast/fototas zo voorgehad. Ik mocht ‘m een week gebruiken en moest ‘m dan doorgeven aan een andere blogger. Ik heb ‘m twee dagen later zelf besteld. En ik gebruik ‘m nog. En lilith van tales from the crib ook. 🙂

    en ja, ik heb nog nooit gekregen waar ik op zat te wachten. Die fiets, ik betwijfel of ze dit gaan oppikken bij gazelle 😉

    ik mail je een deze ivm je vraag hoor!

 14. ilse Says:

  Ha, die uit met korting-mail ligt voorlopig te gisten in mijn mailbox. ik schrijf soms wel over dingen die ze me aanbieden, maar alleen als ze in mijn kraam passen. Ik probeer ook graag dingen uit, dus vandaar dat ik soms ja zeg (al lijkt nee zeggen soms ook moeilijk). Een weekje gratis probiotica slikken als ik daar anders soms veel geld voor neertel, dat doe ik dus wel. Ik zeg ook wel bewust dat ik iets aangeboden kreeg.
  Enne, gratis op reis … da’s alleen maar voor de grote blogs weggelegd (denk ik dan). Al moet ik zeggen dat ik ooit toch ook wel een beetje jaloers was toen er iemand gratis een midweek Landal mocht doen. Heb daar vorig jaar eens gepolst of er geen extraatje af kon omdat ik in het verleden al veel over hen geschreven heb gewoon omdat we daar tevreden over zijn (en een linkje hier en daar dat is natuurlijk goed voor hun SEO). Ik kreeg als voorstel dat ik kon verdienen aan de vakanties die via mijn blog verkocht worden. Uhum, ik heb schoon bedankt. Ik wil niet verdienen op de kap van een ander, ik wilde wel hengelen naar een gratis upgrade of zo, eerder als appreciatie. En ja, ik ben ervan overtuigd dat er via mij al heel wat mensen beslisten hun vakantieverblijf hier of daar te boeken.
  Ik denk dat ik die blogpost over ‘eerlijkheid’ toch eens moet afwerken 😉

  • zapnimf Says:

   Ja, maar jouw opzet leunt veel sterker aan bij reclame. Dan denk ik aan al die hebbedingen die je promoot, dat zijn toch niet allemaal reclamespullen hè?

   • Ilse Says:

    Man, dan was ik al lang binnen geweest. Nee, die hebbedingen zijn gewoon dingen die ik zelf leuk vind, daar heeft een ander niet in te koeken :-). Heb trouwens een postje klaar staan daarover, vermoedelijk begin volgende week online.

 15. Alfonsiene Says:

  Awel, moesten er nu plots blogwinkels of zo aan mijn blogdeur bellen om te vragen om (tegen betaling uiteraard) te adverteren, zeg ik volmondig “ja”. Geld is geld, zeker als het in mijne portemonnee valt. Ik test ook al producten uit via Insiders, al heb ik daar nog niet over geblogd. Maar moesten ze plots zeggen dat ik enkel nog mag testen als ik blog, awel dan zal ik erover bloggen. Ik roloog eens goed tegenover mensen die daar zogezegd “principieel” tegen zijn. Waarom dan? Als ik er voordeel mee doe, waarom zou ik het niet doen? Wie het niet wil lezen, slaat het maar over. Natuurlijk wordt er van mij geprofiteerd, maar op deze manier heb ik tenminste ook iets aan.

  • zapnimf Says:

   Ik blijf dat dansen op een slappe koord vinden. Over een nagellak gaan schrijven zou totaal niet in mijn concept passen. Heel soms heb ik wel het gevoel bij een blog : beetje nep, wat rommel gaan aanprijzen.
   Ik ken insiders niet eens.

 16. lentebloem Says:

  Ik kreeg die mail ook en heb er nog niet op gereageerd, omdat ik het als spam beschouwde. Ten andere: mijn blog is MIJN blog en wat op mijn blog verschijnt, schrijf ik zelf. Geen gasten op mijn blog dus.

  Ik probeer wel graag dingen uit (zoals met de producten van The Insiders) en wil daar gerust over schrijven en reclame voor maken als ik zelf van het product overtuigd ben, maar dan enkel als ik eerlijk mijn mening mag geven en er niet van mij verwacht wordt dat ik stroop aan de baard ga smeren.

  • zapnimf Says:

   Ik had dit al veel eerder moeten schrijven. Zie… ik kom hier volk tegen dat ik helemaal nog nooit eerder zag. Leuk!
   Leve de reclame! Welkom lentebloem.
   Dat van die stroop en de baard, daar kan ik helemaal inkomen.

 17. Appelmoose Says:

  Driekwart van mijn stukjes zijn gesponsord en ik kom daar eerlijk voor uit.
  Ik moet wel zeggen dat het eerder naar maffia-praktijken over helt maar als je een keer ja zegt kun je moeilijk nog terug.
  Minstens een keer per week staat ze hier met een loden pijp naast mijn laptopje: Schrijf nog eens iets positiefs over mij, schrijf nog eens iets positiefs over mij. ’t Is de loden pijp of de andere pijp. De keuze is gauw gemaakt.

  Met haar stralende lach dendert ze de trap af, zoent de wereld in een vlucht. Ze glimlacht naar mij en kroelt door mijn haar.
  Zapnimf is weer wondermooi en onweerstaanbaar lief.
  (Huppakee, tsjing tsjing).

 18. ludorutten Says:

  mailtje ook gehad en nog eens een herinnering omdat ik de eerste maal niets had laten horen. Ik heb nog steeds niet geantwoord. Wie mijn blog aandachtig bekijkt, weet dat het een belachelijke vraag is om zoiets te vragen.

 19. Leen* Says:

  Maar enfin, ik krijg zoiets dus nooit ofte nimmer!
  Mijn ego krijgt hier ineens een deuk van jewelste, dat wordt chocolade eten zo dadelijk (zonder vernoeming van het merk, want ik word niet gesponsord).
  Mochten het dingen zijn die mij interesseren, zou ik het doen.
  Als ik eerlijk mijn gedacht mag zeggen tenminste en bovenaan in’t dik en vet zeggen dat het een soort van publi is.
  Indien er dus allerlei gladjanussen hier meelezen: ik drink graag rode wijn, ben te vinden voor alles wat kuisen korter (en zo mogelijk aangenamer) maakt, ga graag op uitstap of op reis (liever niet naar Oostenrijk, maar als het dan toch gratis is), heb een voorliefde voor dingen uit de jaren 50-60-70 en wil gerust een week babysitten op Michaël Pas en Koen de Bouw; Tezamen.

 20. Nachtbraker Says:

  Wist je trouwens dat Dillezaden een fluimoplossende werking hebben?

 21. AnneTanne Says:

  Tot heel recent stond er een linkje naar mijn hostingprovider ergens halverwege de sidebar van mijn blog… Die provider reken ik graag tot mijn vriendenkring, en mijn blogje stond gratis op zijn server. Alleen al om die reden vond ik dat ik het niet kon maken, om op welke manier dan ook geld te slaan uit mijn blogje. Intussen is hij gestopt met hostingactiviteiten, maar ik blijf mijn blog beschouwen als MIJN podium, en daar moet iemand anders zijn kunsten niet komen vertonen.

  Een week of wat geleden heb ik wel een blogje gepleegd, dat je onder ‘gesponsord’ zou kun plaatsen, al verliep de manier waarop dat tot stand kwam een beetje omgekeerd. Ik was erg in de wolken over de support die de ontwikkelaar van één van de (gratis) plugins van mijn site leverde, en toen ik hem daarvoor bedankte, liet ik hem langs mijn neus weg weten dat ik er een stukje ging wijden… waarop hij me meteen de ‘premium’-versie van die plugin cadeau deed (die normaal zo’n 90 dollar kost). Waarop ik hem nogmaals bedankt heb, maar er meteen ook bijverteld heb, dat hij er zeker van kon zijn dat de lezers van mijn blog daar echt geen geld aan gingen uitgeven…

  (laatste poging om deze reactie te posten, als wordpress.com weer weigert mij toe te laten komt dit antwoord misschien – waarschijnlijk niet – wel eens via mijn blog…)

  • zapnimf Says:

   En toen pakte hij de premium-versie van de plugin meteen weer af? (ik weet dus niet wat dat is)
   Je moet dat niet zeggen, AnneTanne, dat je lezers gierigaarden zijn.

   O? Zelf heb ik een hekel aan codes voor je een reactie kan posten, maar dit is de eerste keer dat ik hoor dat het moeilijk is om hier te antwoorden. Toch blij dat het je wel gelukt is.

   • AnneTanne Says:

    Dat het moeilijk was om binnen te komen had te maken met het feit dat ik zo stom was om op mijn werk een beetje te blog-surfen, en omdat cookies daar niet zo vanzelfsprekend zijn leek wordpress.com mij niet te herkennen…

 22. micheleeuw Says:

  Ik krijg niet zo’n mails dus kan ik er (weer) niet over mee spreken.
  Via Insiders probeer ik zo nu en dan eens iets uit en zet daar dan iets over op mijn blog. Ik krijg daarvoor punten maar hun inruilcenter ligt meestal plat …

 23. bentenge Says:

  Man man man, ik dacht even alle commentaar te lezen maar werd na een vierde al moe. Ja hallo zeg. Ik ben en blijf graag een kleine garnaal. Exposure zegt me niet zo veel.

 24. alwaysgardentime Says:

  Interessante kwestie. Ik blog nog niet zolang maar heb al een paar keer zo’n aanbieding gekregen. Ik begon met wat reclame op mijn blog, om gewoon eens te leren hoe dat in zijn werk gaat. Werd er niet blij van en heb, afgezien van een of twee probeersels, besloten er maar helemaal vanaf te zien. Ik ben er niet op tegen om geld te verdienen aan mijn blog, maar heb geen zin om mij verplicht te voelen om te posten. Als er zich een groene partij aandient waar ik achter kan staan (duurzaam, biologisch) dan zal ik het misschien wel overwegen. Die hele doorzichtige stukjes, daar houd ik eigenlijk niet van.

 25. fielosophie Says:

  Naar mijn bescheiden mening is er maar 1 regel: promoot alleen iets waar je zelf achter staat.
  Ik heb zelf “toevallig” ook die mail gekregen en het probleem met dat soort zaken voel je heel snel aan én zie je nog sneller want wat gebeurd er? Je komt plots die gastposten op allerlei blogs tegen en je ergert je dood, want plots merk je dat half de blogwereld die mail heeft gekregen om exposure te genereren. Als ge chance hebt misschien in ruil voor ochot 40€? Easy money voor wat eigenlijk? Want wat hebben jij en je lezers aan die boodschap?
  Maar als ik een kratje appelcider krijg of een tripje naar Picardië op kosten van de toeristische dienst in ruil voor bekendheid creëren, waarom niet? Dan zeg ik volgaarne ja. Want ik drink al ne keer graag een licht alcoholische sprudel en ik reis graag.
  Maar als de mannen van Zalando mij een korting aanbieden in ruil voor een linkje, dan denk ik weetgewat, geeft uw korting al gauw aan uw misbruikte werknemers, quoi.
  (en btw Insiders is een testpanel, je vult een vragenlijst in en wordt dan heel misschien geselecteerd om producten te testen waar je dan over moet schrijven op je blog of op hun fora en over moet babbelen met vrienden en familie. Of gewoon voor uzelf houden en niets doen, maar dan is de kans klein dat ge nog ne keer moogt testen. Misschien daarmee dat ik al lang niets meer kreeg, hm. Maar kom, schrijft u al gauw ne keer in, ’t kan geen kwaad: http://www.theinsiders.eu)

 26. elke Says:

  Ik krijg juust niks, maar ik vind dat niet erg. Dan heb ik geen dilemma’s. Want ik hou niet van dilemma’s.

 27. 'me' Says:

  ik kreeg eens een mailtje van 1 van de uitgevers van 1 van de ‘ blogboeken ‘ van nog niet zo lang geleden met de vraag of ik een artikel wilde schrijven over het boek en mee wilde nadenken over hoe dat boek nog meer gepromoot kon worden. Ik was daar erg boos om : ik had haar mijn mailadres niet gegeven, kende ze niet en vond dat een ongewenst spambericht en dus vroeg ik haar om me zo iets niet meer te sturen. Ze begreep dat niet : andere mensen kregen zelfs gratis een boek om er over te schirjven, daar was toch niks mis mee vond ze;; Wat me nog meer verontruste :dus al die blogbijdragen over boeken en andere produkten zijn niet geschreven omdat mensen uit vrije wil ervoor kiezen om daar iets over te schrijven omdat ze daar iets over te zeggen hebben maar op vraag, omdat ze een boek hebben gekregen ? Ik vond dat echt eng en ben van plan daar niet aan mee te doen. Soms schrijf ik idd artikelen over iets wat ik tof vind. morgen komt er een blogpostje over een haakboekje van een medeblogster die ik erg graag heb. Ik heb dat boekje gewoon gekocht…
  Maar als je zoiets schrijft omdat je zo’n product hebt gekregen, verlies je voor mij je integriteit en geloofwaardigheid. Je creeert ook een sfeer waardoor mensen een blog willen om vanalles te krijgen in plaats van om dingen te delen… Nee, ik vind het vies…

 28. HansDeNieuwePaus Says:

  Uitmetkorting heb ik ook gekregen. Niet op gereageerd en gisteren een herinnering van hun in de mail box. Laat ze maar doen, denk ik dan. Voor de rest nog altijd heel veel aanzoeken vanuit Rusland. Hun Engels komt rechtstreeks uit google vertaler. Het zijn scammers, zo wordt dat genoemd. Dat zijn vaste mails die verzonden worden naar wanhopige eenzaten waar dan foto’s op staan van vrij wulpse dames. Ik heb wel een vermoeden van de honderd mails die ze versturen, dat er wel eentje zo zot zal zijn om hun wat door te sturen.
  Momenteel mail ik met iemand vanuit Polen. Haar Engels is veel beter en ze antwoord op mijn vragen, dat is toch al iets. Als het zo verder gaat, heb ik binnenkort weer leuk blog-voer. Als ik met haar ga trouwen, wil jij dan mijn bruidsmeisje zijn?

 29. HansDeZwans Says:

  Oei, ik heb mijn naam nog foutief staan.

 30. Mme Zsazsa Says:

  Ik maak nooit reclame in mijn gewone blogberichten, als ik al reclame maak is het onbetaald.
  Ik vind dat keigemakkelijk om neen te kunnen zeggen.
  En ja seg, die van Uitmetkorting waren wel hardnekkig.


Geef een reactie

Vul je gegevens in of klik op een icoon om in te loggen.

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

%d bloggers liken dit: